Име ArciTech H=282/94mm Шампањ
Димензии H=94/282mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
1211 ArciTech H=94/282mm L=500mm 4194 ден. по ком.
/ ArciTech H=282/94mm L=450mm Шампањ 4084 ден. по ком.
/ ArciTech H=282/94mm L=400mm Шампањ 3982 ден. по ком.
/ ArciTech H=282/94mm L=350mm Шампањ 3904 ден. по ком.
/ ArciTech H=282/94mm L=300mm Шампањ 3648 ден. по ком.