Име ArciTech H=94mm Антрацит
Димензии H=94mm/ L=500mm; L=350mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1287 ArciTech H=94mm L=500mm Антрацит 2694 ден. по ком.