Име ArciTech H=94mm Бела
Димензии H=94mm/ L=500mm
Финиш Бела
Производител Kesseboehmer
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1261 ArciTech H=94mm L=500mm Бела 2694 ден. по ком.