Име ArciTech H=94mm, L=500mm, Шампањ
Димензии H=94mm L=500mm
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Напомена Фиоките може да се надградат со Actro 5D PUSH TO OPEN
Шифра Опис Цена
1212 ArciTech Н=94mm/ L=500mm 2779 ден. по ком.