Име ArciTech OrgaStore400 адаптер за организатор – Бел
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
91046 ArciTech OrgaStore400 адаптер за организатор – Бел 197 ден. по ком.