Име ArciTech OrgaStore400 попречна преграда за релинг – Антрацит
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
91045 ArciTech OrgaStore400 попречна преграда за релинг-антрацит 262 ден. по ком.