Име ArciTech OrgaStore810 Антрацит
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Пластика
Шифра Опис Цена
91043 ArciTech OrgaStore810 B900 организатор за фиока 4,324 ден. по ком.
92140 ArciTech OrgaStore810 B600 организатор за фиока 3,723 ден. по ком.