Име ArciTech OrgaStore810 – Бел
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
90266 ArciTech OrgaStore810 B900 организатор за фиока-бела 4,378 ден. по ком.
92276 OrgaStore 810 B600 организатор за фиока-бела 3,723 ден. по ком.