Име ArciTech OrgaStore810 – Шампањ
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
6567 ArciTech OrgaStore 810 B1200 организатор за фиока-шампањ 5,244 ден. по ком.
90184 Х.ArciTech OrgaStore 810 B900 организатор за фиока-шампањ 4,510 ден. по ком.
92323 OrgaStore 810 B600 организатор за фиока-шампањ 4,121 ден. по ком.