Име ASI 0341
Димензии 192/210mm, 32/338mm
Финиш Црна мат
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис ASI 0341. Оваа рачка изработена од алуминиум има класично елегантна линија во истовреме има и линеарни заоблувања што во комбинација прават безвременски дизајн. Лесно се вклопува речиси во сите простори како во домот така и во канцеларијата.. Достапна е само во мат црна варијанта која никогаш не излегува од мода.
Шифра Опис Цена
92524 ASI 0341 192/210мм, црна мат 321 ден. по ком.
92525 ASI 0341 320/338mm, црна мат 474 ден. по ком.
92649 ASI 0341 128/146mm, црна мат 284 ден. по ком.

Category: