Име AURA 0391
Димензии C-64mm/ L-87mm
Финиш Z66-Антички бакар / Z612-Античко сребро
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис AURA е рачка со класичен облик на чинија. Нејзините два винтиџ стилски завршетоци – антички бакар и античко сребро – совршено се совпаѓаат со денешните трендови на мебел. Погоден за мебел од секаков тип кој бара рачки со карактер, но кои се мали по големина. Овој модел оди добро со вратите со рамка.
Шифра Опис Цена
6472 AURA 0391 64mm/87mm, антички бакар 259 ден. по ком.
6491 AURA 0391 64mm/87mm, антички сребро 318 ден. по ком.

Category: