Име AVA 0394
Димензии C-96mm/ L-128mm
Финиш Z610 – Kалај: Z614- антички месинг
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис Дизајнот на рачката Ava се навраќа на традиционалните рачки за куфери. Тоа е класично парче, истурете ја извонредноста со винтиџ изглед кој одлично се вклопува со мебелот во стил на викендица. Неговиот финиш од калај има микроцементен аспект, што го прави исклучително разновиден додаток, кој функционира совршено во сите типови на кујни и стилови на мебел и во околина со поиндустриска естетика. Достапен е и во антички месинг и калај финиш, карактеристичен за скандинавските дизајни на ентериер.
Шифра Опис Цена
6935 AVA 0394 96mm/128mm, калај 239 ден. по ком.
7365 AVA 0394 96mm/128mm, антички месинг 261 ден. по ком.