Име AvanTech YOU H=101/ L=350mm со Quadro M Silent System
Димензии H= 101mm, L= 350mm
Финиш Белa, Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис AvanTech YOU H=101 со Quadro M / 30kg – системот за фиоки содржи: страници со висина 101mm (лева+десна), фронт конектор со штрафење, AvanTech YOU дизајнирани профили, капаче за страници, задни држачи (лев+десен), водилки Quadro M Silent System 30кг/350мм
Напомена Фиоките може да се надградат со PUSH TO OPEN SILENT SYSTEM за QUADRO YOU и дизајнирани профили со кои можете да ги прилагодите на Вашиот стил.
Шифра Опис Цена
AvanTech YOU H=101/ L=350mm со Quadro M Silent System, Бела 3574 ден. по ком.
AvanTech YOU H=101/ L=350mm со Quadro M Silent System, Антрацит 3574 ден. по ком.