Име AvanTech YOU H=101/ L=500mm, Бела
Димензии H= 101mm, L= 500mm
Финиш Бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис AvanTech YOU H=101- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 101mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Напомена Фиоките може да се надградат со PUSH TO OPEN SILENT SYSTEM за QUADRO YOU и ACTRO YOU и дизајнирани профили со кои можете да ги прилагодите на Вашиот стил.
Шифра Опис Цена
AvanTech YOU H=101/ L=500mm, со Quadro M Silent System 30кг, Бела 3667 ден. по ком.
AvanTech YOU H=101/ L=500mm, со ACTRO L Silent System 40кг, Бела 4179 ден. по ком.
AvanTech YOU H=101/ L=500mm, со ACTRO XL Silent System 70кг, Бела 4665 ден. по ком.