Име AvanTech YOU H=101mm – Бела
Димензии H= 101mm, L= 350,500mm
Финиш Бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис AvanTech YOU H=101- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 101mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-101/500-Q-W AvanTech YOU H=101/ L=500mm Quadro M Silent System 30кг – Бела 4233 ден. по ком.
AV-101/500-A40-W AvanTech YOU H=101/ L=500mm ACTRO L Silent System 40кг – Бела 4797 ден. по ком.
AV-101/500-A70-W AvanTech YOU H=101/ L=500mm ACTRO XL Silent System 70кг -Бела 5329 ден. по ком.
AV-101/350-Q-W AvanTech YOU H=101/ L=350mm Quadro M Silent System 30кг – Бела 3997 ден. по ком.

Category: