Име AvanTech YOU H=101mm Внатрешна фиока – Бела
Димензии H= 101mm, L= 350,500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Линк до каталог МОНТАЖА НА ФРОНТОТ НА ВНАТРЕШНА ФИОКА
Опис AvanTech YOU H=101- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 101mm (лева+десна); фронт конектори за внатрешна фиока; Алуминиумски преден профил 1м ; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-V101/500-Q-W AvanTech YOU Внатрешна фиока H=101/ L=500mm Quadro M 30кг – Бела 7318 ден. по ком.
AV-V101/500-А40-W AvanTech YOU Внатрешна фиока H=101/ L=500mm Actro L 40кг – Бела 7882 ден. по ком.
AV-V101/500-А70-W AvanTech YOU Внатрешна фиока H=101/ L=500mm Actro L 70кг – Бела 8412 ден. по ком.

Category: