Име AvanTech YOU H=101mm – Сребренa
Димензии H= 101mm, L= 500mm
Финиш Сребренa
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис AvanTech YOU H=101- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 101mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-101/500-Q-S AvanTech YOU H=101/ L=500mm Quadro M Silent System – Сребренa 4233 ден. по ком.
AV-101/500-A40-S AvanTech YOU H=101/ L=500mm ACTRO L Silent System 40кг – Сребренa 4797 ден. по ком.
AV-101/500-A70-S AvanTech YOU H=101/ L=500mm ACTRO XL Silent System 70кг – Сребренa 5329 ден. по ком.

Category: