Име AvanTech YOU H=139mm – Антрацит
Димензии H= 139mm, L= 500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис AvanTech YOU H=139mm- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 139mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-139/500-Q-A AvanTech YOU H=139/ L=500mm, со Quadro M Silent System 30кг, Антрацит 4891 ден. по ком.
AV-139/500-A40-A AvanTech YOU H=139/ L=500mm ACTRO L Silent System 40кг – Антрацит 5455 ден. по ком.
AV-139/500-A70-A AvanTech YOU H=139/ L=500mm ACTRO XL Silent System 70кг – Антрацит 5987 ден. по ком.

Category: