Име AvanTech YOU H=139mm – Белa
Димензии H= 139mm, L= 500mm
Финиш Бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис AvanTech YOU H=139mm- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 139mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-139/500-Q-W AvanTech YOU H=139/ L=500mm Quadro M Silent System 30кг – Бела 4891 ден. по ком.
AV-139/500-A40-W AvanTech YOU H=139/ L=500mm, со ACTRO L Silent System 40кг, Бела 5455 ден. по ком.
AV-139/500-A70-W AvanTech YOU H=139/ L=500mm, со ACTRO XL Silent System 70кг, Бела 5987 ден. по ком.

Category: