Име AvanTech YOU H=187 со Quadro M L=350mm
Димензии H= 187mm, L= 350mm
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис AvanTech YOU H=187 со Quadro M / 30kg – системот за фиоки содржи: страници со висина 187mm (лева+десна), фронт конектор со штрафење, AvanTech YOU дизајнирани профили, капаче за страници, задни држачи (лев+десен), водилки Quadro M Silent System 30кг/350мм
Напомена Фиоките може да се надградат со PUSH TO OPEN SILENT SYSTEM за QUADRO YOU и дизајнирани профили со кои можете да ги прилагодите на Вашиот стил. Доколку одберете дрвени страници во сетот се додаваат и штипки за водилките.
Шифра Опис Цена
AvanTech YOU H=187 – Бел, со Quadro M со целосно извлекување и вграден Silent System L=350mm 4882 ден. по ком.
AvanTech YOU H=187 – Антрацит, со Quadro M со целосно извлекување и вграден Silent System L=350mm 4882 ден. по ком.