Име AvanTech YOU H=187mm – Белa
Димензии H= 187mm, L= 500mm
Финиш Белa
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис AvanTech YOU H=187mm Pot&Pan- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 187mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-185/500-Q-W AvanTech YOU H=187/ L=500mm Quadro M Silent System 30кг – Бела 5585 ден. по ком.
AV-185/500-A40-W AvanTech YOU H=187/ L=500mm ACTRO L Silent System 40кг – Бела 6425 ден. по ком.
AV-185/500-A70-W AvanTech YOU H=187/ L=500mm, со ACTRO XL Silent System 70кг, Бела 6895 ден. по ком.
AV-185/350-Q-W AvanTech YOU H=187/ L=350mm Quadro M Silent System 30кг – Бела 5443 ден. по ком.

Category: