Име AvanTech YOU H=187mm Inlay Внатрешна фиока – Бела
Димензии H= 187mm, L= 500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Линк до каталог МОНТАЖА
Опис AvanTech YOU Inlay – системот за фиоки содржи: сет страници во комплет со стакло висина 187mm (лева+десна), фронт конектори за внатрешна фиока , Алуминиумски профил 1м за фронт, Стакло 600мм за фронт, капаче за страници, задни држачи (лев+десен), водилки опционално Quadro M или Actro L,XL
Шифра Опис Цена
AV-I185/500V-Q-W AvanTech YOU Inlay Внатрешна фиока со стакло H=185/ L=500mm Quadro M 30kg – Бела 12938 ден. по ком.
AV-I185/500V-А40-W AvanTech YOU Inlay Внатрешна фиока со стакло H=185/ L=500mm Actro L 40kg – Бела 13502 ден. по ком.

Category: