Име BALTO 0167
Димензии 60x60mm
Финиш натур/ бела/ кафена/ црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Дрво јасен
Опис BALTO 0167. Изработена од дрво јасен во 4 различни финиши: белено дрво, кафено бајцувана, црно бајцувана и натур. Благото заoблувања на фронталната површина дополнително ги истакнува годовите од дрвото и создава природно груб изглед. Одлично соодветствува на рустичен мебел.
Шифра Опис Цена
92520 BALTO 0167 60х60мм, натур јасен 461 ден. по ком.
92521 BALTO 0167 60х60мм, белен јасен 490 ден. по ком.
92522 BALTO 0167 60х60мм, кафен јасен 499 ден. по ком.
92523 BALTO 0167 60х60мм, црн јасен 491 ден. по ком.