Име BELLA 0447
Димензии L = 176mm
Финиш Брусена златна / Графит сива / Црна мат/ Брусен бакар
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис BELLA 0447 Индустртиската естетика на рачката Bella, изработена од замак, ја прави да биде совршен избор за многу современи стилови како индустриски, нордиски, антички и исто така во многу неутрални простори. Заоблената и конусна форма ја прави многу достапна функционална за многу простори за бањи, кујни, спални соби. Достапна во брусена златна, графит сива и црна мат варијанта.
Шифра Опис Цена
91083 BELLA 0447 160/176мм, брусена златна 349 ден. по ком.
91084 BELLA 0447 160/176мм, графит сива 242 ден. по ком.
91085 BELLA 0447 160/176мм, црна мат 242 ден. по ком.
91308 BELLA 0447 160/176мм, брусен бакар 356 ден. по ком.

Category: