Име BLANCO дрвена даска – бука METRA-LEGRA-ZIA-ELON
Димензии 530 x 260 mm
Финиш натур
Производител BLANCO
Потекло Германија
Материјал дрво / бука
Опис Даска за сецкање од бука компатибилна за моделите на садопери METRA-LEGRA-ZIA-ELON