Име BLANCO дрвена даска SOLIS/ SUBLINE/ANDANO
Димензии 424x280mm
Финиш натур
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал дрво бамбус
Опис Даска за сецкање од бамбус компатибилна за моделите на садопери SOLIS/ SUBLINE/ANDANO