Име BLANCO AMBIS-S HD
Финиш брусен челик
Производител BLANCO
Потекло Германија
Материјал Нерѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO AMBIS-S HD Металик површина. Врвен дизајн за модерни кујни. Со туш на извлекување со млаз кој се менува на самата рачка. Со 2 црева за висок приотисок.

Category: