Име BLANCO AXIA III 6S
Димензии 1000х470мм (980х490мм димензија на отвор) длабочина на главно корито 190мм, помошно корито длабочина 145мм; за елемент 60цм
Финиш Бела
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација на работната површина
Опис BLANCO AXIA III 6S садопер за елемент минимум 60 цм ширина. Со голема површина за одложување на садови, како и со две корита и автоматска клапна за регулирање на сифонот. Длабочина на главно корито 190мм, помошно корито длабочина 145мм