Име BLANCO BRAVON
Финиш галванизиран хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO BRAVON Батерија со висока вртлива лула за цел круг 360°. Со 2 црева за висок притисок. Гаранција 2 години

Category: