Име BLANCO CLASSIMO 45 S-IF
Димензии 860X500mm; ( 840X480mmдимензии на отвор) длабочина на корито 205мм; за елемент со ширина 45цм
Финиш брусен челик
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Inox
Монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
Опис BLANCO CLASSIMO 45 S-IF со InFino сифон, со автоматска клапна и С заштита од прелив