Име BLANCO DALAGO 5
Димензии 445х490мм (495х490мм) / длабочина на корито 190мм / за елемент 50см
Финиш јасмин
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Опис BLANCO DALAGO 5 Чисти линии-максимум капацитет / големо корито за доволно комфор во работата на мал простор / продолжен простор за батерија кој дава можност и за поставување на други функционални елементи / додатоци по избор: даска за сецкање изработена од буково дрво или пластика-бела ( се нарачуваат одделно) / комплет со сливник и полусифон / Производител: Бланко-Германија