Име BLANCO DARAS HD
Финиш хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO DARAS HD Еднорачна батерија наменета за помали садопери/ висок притисок (2црева )/ Гаранција:2 год. год

Category: