Име BLANCO DINAS 45 S
Димензии 860×500мм (840x480mm димензии на отвор), длабочина на корито:190мм
Финиш Брусен финиш
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Inox
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO DINAS 45 S