Име BLANCO DINAS 45 S mini
Димензии 605х500мм ( 585х480мм димензии на отвор), 190мм длабочина на корито, за елемент 45цм
Финиш хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Inox
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO DINAS 45 S mini Безвременски дизајн и волуменозно корито. Може да се монтира како лев или како десен. Со автоматска клапна