Име BLANCO ELОN 45 S
Димензии 650х500мм (630×480мм димензии на отвор), длабочина на корито:190мм, за елемент 45см
Финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO ELОN 45 S Големо решение за мали простори, компактен садопер со едно корито погоден за мали кујни , практично и комфорно корито, зголемена површина на цедење благодарејќи на решетката за цедење од инокс (во комплет со садоперот), страничното поставување на батеријата дава идеална можност за вградување на садоперот и пред прозор. Реверзибилен-може да се постави од двете страни.