Име BLANCO ETAGON 500-U Concrete-style
Опис Специјален – садопер на три нивоа Специјално функционален мијалник кој ќе ги задоволи сите ваши потреби Интегрираното скалило создава дополнително функционално ниво Иновативен концепт со разновидни ETAGON држачи Модерен и хигиенски C-overflow ljev InFino® – иновативен систем за одводнување, елегантно интегриран и особено лесен за одржување За вградување под работната плоча, идеален за комбинации со висококвалитетни работни површини SILGRANIT™ достапен во атрактивна боја на BETON-STYLE Лесно одржување – дамките и трагите од употреба лесно се отстрануваат со груб сунѓер и вода Отпорен на гребење – нема да се оштети со нормална употреба на ножеви Отпорен на температури до 280 ° C Отпорен на удари како чинии што паѓаат HygienePlus * е штит од нечистотија и бактерии и го олеснува чистењето Безбедно за храна Отпорен на киселини за јадење Не избледува – отпорен на сончева светлина Пријатно природно – природен впечаток на камен, кој може да се почувствува при рака