Име BLANCO ETAGON 6 Black Edition
Димензии 600х510мм (588х498мм димензии на отвор), 220мм длабочина на корито, за елемент 60цм
Финиш црна мат
Производител BLANCO
Потекло Германија
Материјал Silgranit
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO ETAGON 6 Black Editio. Пространо корито со дополнителни релинзи за цедење кои се мобилни. С-заштита од прелив и InFino сифон. Без автоматска клапна