Име BLANCO FLEXON II 60/2
Димензии волумен 19литри+ 30литри; 568х 400х Н360мм
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Пластика
Монтирање Инсталација за елемент 60цм во фиока со минимум 40цм длабина.
Опис BLANCO FLEXON II 60/2 Канта за кујнски отпадоци со два сегменти еден со зафатнина од 19л и поголем со зафатнина од 30л. Се инсталира во елемент со ширина 60цм. Модерен дизајн со висококвалитетен алуминиум. Едноставна монтажа без шаблони. Сите делови се лесни за чистење благодарение на мазните површини. Фиксниот капак може да се употребува како дополнителна полица за скалдирање.
Шифра Опис Цена
91941 BLANCO FLEXON II 60/2 8,125 ден. по ком.