Име BLANCO KANO HD
Финиш хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO KANO HD Модерен дизајн, со 2црева- за висок притисок. Гаранција: 2год.
Структура хром, сјај

Category: