Име BLANCO KANO-S HD со туш на извлекување
Финиш хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO KANO-S HD Класичен дизајн, со 2 црева- за висок притисок. Гаранција: 2год.

Category: