Име BLANCO KANO-S HD SILGRANIT со туш на извлекување
Финиш антрацит/ хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит/ хром
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO KANO-S HD SILGRANIT со туш на извлекување

Category: