Име BLANCO LATO дозер за течен детергент
Димензии Н= 280мм (76 видлива висина); отвор Ø 35 mm; дијаметар на горна зона Ø 30 mч Буренце со зафатнина од 300мл
Финиш брусен
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Монтирање Инсталација на работната површина или на самиот садопер се врши на отвор со Ø 35 mm. Буренцето со горниот дел од дозерот се навртува од доле
Опис BLANCO LATO дозер за течен детергент