Име BLANCO LEGRA 45 S
Димензии 780х500мм (760x480mm димензии на отвор), длабочина на корито:190мм, за елемент 45см
Финиш црна, антрацит, алуметалик, бела, јасмин, кафе, шампањ
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO LEGRA 45 S Класични линии искомбинирани со модерна функционалност и просторно корито. Може да се монтира и како лев и како десен. Без автоматска клапна.
Структура Силгранит