Име BLANCO LEGRA 6
Димензии 585x500mm ( 565x480mm димензии на отвор), длабочина на корито 190mm, за елемент 60цм
Финиш црна, антрацит, алуметалик, бела, јасмин, кафе, шампањ
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO LEGRA 6 садопер со класична линија и модерна функционалност/ корито со голема зафатнина