Име BLANCO LEGRA XL 6S SILGRANIT
Димензии 860×500мм/ Длабочина на корито: 190мм/За елемент 60цм
Финиш антрацит, бела, црна,алуметалик,јасмин,кафе и шампањ
Производител BLANCO
Потекло Германија
Материјал Силгранит