Име BLANCO LEMIS 45 S IF
Димензии 860×500мм (840×480мм димензии на отвор),длабочина на корито:205мм, за елемент 45цм
Финиш брусен челик
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Inox
Монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
Опис BLANCO LEMIS 45 S IF Иноксен садопер со класична линијиа, со едно корито и голема зона за цедење.Без автоматска клапна