Име BLANCO LINUS HD SILGRANIT
Финиш белa,јасмин,шампањ,таруфо,бисерно сива,камен сива,антрацит,кафе и црна.
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO LINUS HD Mинималистички дизајн кој може да се комбинира со силгранит садопери. Практична по функција и форма, висока батерија за поедноставна работа со садовите. Со 2 црева за висок притисок. Гаранција: 2год.

Category: