Име BLANCO LINUS-S SILGRANIT
Финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO LINUS-S Mинималистички дизајн со туш на извлекување. Може да се кобинира со силгранит садопер. Практична по функција и форма, висока батерија за поедноставна работа со садовите. Достапна со 2 црева за висок притисок. Гаранција: 2год.

Category: