Име BLANCO METRA 45 S
Димензии 780х500мм ( 760х480мм димензии на отвор), 190мм длабочина на корито, за елемент 45цм
Финиш бетон, црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе, шампањ
Производител BLANCO
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO METRA 45 S Дизајн од елегантни и прави линии, со практична зафатнина благодарение на длабочината од 190мм. Комапктен со вграден цедалник кој може да биде лев или десен. Лесен за одржување. Без автоматска клапна,.