Име BLANCO METRA 5 S
Димензии 860х500мм ( 840х480мм димензии на отвор), 190мм длабочина на корито, за елемент 50цм
Финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе, шампањ
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO METRA 5 S Дизајн од елегантни и прави линии, со практична зафатнина благодарение на длабочината од 190мм. Комапктен со вграден цедалник кој може да биде лев или десен. Лесен за одржување. Без автоматска клапна,.